Om Oxberg Entreprenad & VVS AB

Om Oxberg Entreprenad & VVS AB

Vi är ett välrenommerat markentreprenadföretag i Dalarna som arbetar med husgrunder, VVS och markarbeten.

Vi värdesätter genuinitet, kvalitet och långsiktighet vilket innebär att vi går in i varje uppdrag med fokus på att överträffa alla dina förväntningar. När du anlitar oss har du en och samma kontaktperson genom hela projektet, det gör att du spar både tid och administration, samtidigt som du blir uppdaterad om projektets status från en och samma källa.

Samtliga medarbetare är yrkesutbildade och har lång erfarenhet av att arbeta med husgrunder i Dalarna. Vi samarbetar även med behöriga rörmokare, elektriker, snickare och plattsättare vilket innebär att vi kan åta oss totalentreprenaden då du ska bygga nytt hus.

 

Oxberg Entreprenad & VVS åtar sig även schaktningsarbeten, transport av fyllnadsmaterial och installation av VVS-produkter åt privatpersoner och företag. Kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök då du behöver hjälp med att bygga husgrund i Dalarna.


Tjänster på Husgrunder Dalarna

Kostnadsfritt hembesök för planering av din nya husgrund i Dalarna

Ska du bygga nytt och behöver hjälp med att anlägga husgrund i Dalarna? Använd formuläret nedan för att boka ett gratis hembesök. Vi hjälper dig med allt från projektering till utförande.

Kostnadsfritt hembesök för planering av din nya husgrund i Dalarna

Boka hembesök