Markarbeten i Falun och Borlänge

När du behöver genomföra markarbeten i Falun eller Borlänge i samband med att du ska bygga hus bör du anlita ett pålitligt företag som är specialister på markentreprenader. Här kan du läsa mer om vad du behöver tänka på vid markarbeten vid husbygge i Dalarna.

Ska du bygga nytt hus behöver du först utföra en del markarbeten för att förbereda din tomt. Precis som med allt annat så är förarbetet inför att du ska lägga en ny husgrund A och O eftersom ditt hus stabilitet helt och hållet avgörs av att arbetet är korrekt utfört. Om du vill få professionell hjälp med markarbeten vid husbygge i Falun eller Borlänge kan du kontakta oss på Oxberg Entreprenad & VVS AB som är specialister på markentreprenader.

 

Förarbete vid markarbeten i Falun och Borlänge

När du ska utföra markarbeten i samband med att du ska bygga nytt hus är det viktigt att först planera arbetet genom att dels kontrollera marken och dels vilka åtgärder som ska utföras. Det finns flera faktorer som kan påverka omfattningen av arbetet som exempelvis om berg eller stenblock först behöver avlägsnas, om träd behöver fällas men även val av husgrund.

 

Man behöver även kontrollera markens bärighet så att man innan start vet hur djupt man behöver gräva för att komma ned till fast mark. Om det är mycket grävande så kommer man få mycket markmaterial och därmed behöver man även planera för bortforsling av överskottet.

 

Så här utför vi markarbeten i Falun och Borlänge

Efter att marken är inspekterad och arbetets omfattning är klarlagd så utför vi grävarbeten för dels husgrunden men även för VVS som ska dras in i din fastighet. I samband med att vi gräver upp för husgrunden kan vi också hjälpa er med dränering av husgrunden och med fyllning för att skapa ett bra underlag för din husgrund. Både dränering och underlaget för husgrunden behöver vara professionellt utfört för att undvika sättningar men även framtida fuktskador.

 

Låt oss utföra dina markarbeten i Borlänge och Falun

Oxberg Entreprenad & VVS AB har utbildade medarbetare som har över 25 års erfarenhet inom markentreprenader. Vi utför tjänster som bland annat markarbeten, VVS och husgrunder i Dalarna med omnejd åt privatpersoner och företag. Om du vill vara trygg med att få dina markarbeten i Falun eller Borlänge utfört med högsta kvalitet, maximal hållfasthet och med optimal livslängd kan du kontakta oss.

 

Du kan använda vårt formulär på sidan för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan inspektera förutsättningarna för dina markarbeten och bistå med konsultation. Därefter överlämnar vi en offert med ett rättvist pris för dina markarbeten vid nybyggnation i Borlänge och Falun. 

Kostnadsfritt hembesök för planering av din nya husgrund i Dalarna

Ska du bygga nytt och behöver hjälp med att anlägga husgrund i Dalarna? Använd formuläret nedan för att boka ett gratis hembesök. Vi hjälper dig med allt från projektering till utförande.