Entreprenad

Entreprenad

Ska du bygga nytt hus eller sätta upp en mindre byggnad på din tomt kan du anlita oss på Oxberg Entreprenad & VVS AB för din markentreprenad. Vi kan åta oss totalentreprenaden för markarbetet och husgrunden i samband med att du ska uppföra en ny byggnad. Vi har maskiner för utgrävningar i samband med byggandet av en husgrund. Vi kan också hjälpa dig med att dra in vatten och avlopp och gjutning av husgrund i Dalarna. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din husgrund då du ska bygga ny fastighet.

 

Anlita oss för ditt behov av markentreprenad

Oxberg Entreprenad & VVS AB har yrkesutbildade markarbetare som har lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att vi alltid utför utgrävningar och gjuter grunder med ett hållbart och förstklassigt resultat. Vi kan hjälpa dig med såväl betongplatta som  krypgrund. I samband med att vi gjuter husgrunder i Dalarna kan våra behöriga VVS-montörer också bistå dig då du ska dra in vatten och avlopp. Vi har över 25 års erfarenhet inom entreprenad och utför arbeten åt främst privatpersoner men även företag i Dalarna med omnejd. 


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt hembesök med offertlämning

Ska du bygga nytt och behöver hjälp med att anlägga husgrund i Dalarna? Använd formuläret nedan för att boka ett gratis hembesök. Vi hjälper dig med allt från projektering till utförande.