Transporter

Transporter

Behöver du fyllnadsmassor för att jämna ut din tomt eller anläggningsjord för plantering så kan du vända dig till oss på Oxberg Entreprenad & VVS. Vi tillhandahåller bland annat förstärkningslager, bärlager, makadam, väggrus, singel, sand och stenmjöl. Vi kan också hjälpa dig med transport av ovanstående och även transport i samband med bortforsling av sten eller fyllnadsmassor. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med transport av fyllnadsmaterial i Dalarna med omnejd.

 

Transport av grus och fyllnadsmaterial

Utöver att vi säljer och transporterar fyllnadsmassor kan vi också hjälpa dig med utgrävning av din tomt i samband med att du ska anlägga en ny husgrund eller lägga ned kablar. Självklart åtar vi oss också bortforsling av fyllnadsmassor och sten. När du planerar din trädgård kan vi tillhandahålla med anläggningsjord, gårdsgrus eller singel för din uppfart. Vi hjälper dig med alla typer av transporter till och från din tomt men också med planering och utjämning av tomten. Vi har mer än 25 års erfarenhet inom entreprenad, schakt, VVS och husgrunder i Dalarna och åtar oss  såväl stora som mindre projekt.


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt hembesök med offertlämning

Ska du bygga nytt och behöver hjälp med att anlägga husgrund i Dalarna? Använd formuläret nedan för att boka ett gratis hembesök. Vi hjälper dig med allt från projektering till utförande.