VVS-installationer

VVS-installationer

När du behöver hjälp av en behörig VVS-montör i samband med installation av värmesystem, vatten och avlopp eller andra VVS-produkter kan du vända dig till oss som har behöriga rörmokare. Oxberg Entreprenad & VVS AB utför allt inom VVS i Dalarna i samband med nybyggnation, tillbyggnad och ombyggnad, eller då du ska renovera våtrumsutrymmen i din bostad. Eftersom vi samarbetar med många yrkesgrupper kan vi också åta oss totalentreprenad då du ska renovera ditt badrum eller kök. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig då du ska installera vatten, avlopp eller värmesystem.

 

Anlita oss för din VVS i Dalarna

Ska du installera värmepump, varmvattenberedare eller andra VVS-produkter bör du alltid anlita en behörig VVS-montör som vet hur arbetet ska utföras. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs korrekt, säkert och enligt gällande branschregler för maximal hållbarhet och livslängd. Vi på Oxberg Entreprenad & VVS AB har arbetat med VVS i Dalarna under många år och kan hjälpa till med allt från att gräva ut för rör i samband med byggandet  av husgrund i Dalarna till installation av vatten och avlopp.


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt hembesök med offertlämning

Ska du bygga nytt och behöver hjälp med att anlägga husgrund i Dalarna? Använd formuläret nedan för att boka ett gratis hembesök. Vi hjälper dig med allt från projektering till utförande.